Om Afroofood

Afrofood

Vår historia:

Afrofood grundades 2018 av Larose Masimango. Att få ihop vardagen kan ibland vara en utmaning. Det är mycket som ska hinnas med varje dag eller om man jobba långa arbetstider, hämtning och lämning av barnen, ensamstående föräldrar samt olika besökstider hit och dit och sist men inte minst att man saknar körkort. Varför ska man behöva åka så långt för att handla afrikansk mat samt bära tunga matkassor. Larose såg att det fanns ett behov av att kunna erbjuda webbutik med hemkörning och ambitionen är att få fler människor att äta afrikansk mat utan att behöva åka så långt dels spara man tid för att hinna med annat.


Vår affärsidé:

Att vara det ledande handelsföretaget med fokus på afrikansk mat och måltider. Genomattraktiv webbshop, inspirera kunden och ge en god service. 


Vision:

Bra mat för alla som gillar att äta afrikansk mat och brinner för afrikansk matkultur..


Lär känna våra varor: 

Alla vet att det krävs råvaror av högsta kvalitet för att laga riktigt god mat. Allt som säljs i vår butik är från ett av dom kända afrikanska länder, Ghana, DR. Kongo, Uganda och Nigeria samt vårt samarbetes leverantörer finns i Holland. Genom import och vår konstanta försörjningskedja är vårt sortiment stort med äkta afrikansk varor med olika tropiska grönsaker, kryddor och frysta varor så som fisk och kött. Vi har alla de kända märken du kan tänka på är nu tillgängliga så som Bigi-mama ( African home made products), tropiway, Africa Queen eller något annat varumärke så är bara at du bara att besöka vår webbutik.